Lady killer (огляд коміксу)



Є такі комікси, в яких отримуєш естетичне задоволення від перегляду зображень. Є такі комікси де головне сюжет і на оформлення майже не звертаєш увагу. Є комікси які поєднують у собі і сюжет і прекрасну графіку. Комікс "Леді кіллер", котрий містить усього 5 випусків і виходив взимку-весною 2015 року має прекрасний художній вигляд і легкий сюжет, що робить його гарним засобом відпочинку і отримання задоволення, якщо вам подобається бойовик, антураж серіалу "Mad men" та головна героїня схожа на Жаклін Кенеді.
Джоєль Джонс та Джеймі Річ створили історію про домогосподарку у якої двійка діток, чоловік, який працює у сіті, поки жінка готує обіди та ходить по крамничках у передмісті. А ще вона вміє вправно володіти будь-якою зброєю і працює на агенство по ліквідації різних осіб. Такий собі Джейсон Борн у спідниці. Історія починається і крутиться навколо замовлення, яке героїня не зможе виконати і тому під загрозою буде усе, що вона так любить.
Сцен екшену і жорстокості вистачило б на фільм від Тарантіно. Добре, що бризки крові чорного кольору) Загалом ця історія це певна пародія на ідеальний світ 1950-60 рр, який ніс у собі ще ті старі, добрі традиційні цінності, які зникли під натиском соціальної революції наступних десятирічь. 
Окремо хочу повернутися до графіки - вона, на мій погляд ,бездоганна. Нагадує старі мультфільми студії Дісней, чоловік головної героїні взагалі схожий на героя "101 далматинець". У коміксі купа пасхалок для тих, хто полюбляє нуар, шпигунські бойовики та 1960ті. Комікс буде цікавий як чоловікам так і жінкам, оскільки питання гендеру теж наявні і певною мірою висміяні і прорефлексовані.

Комментарии

Популярные сообщения